| En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CaNLı_CeNaZe
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 Nerden : DiLoVaSIıIıI Lakap : Koasss Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 2:50 pm | |
| Araç ve motorlu taşıtlar hakkında ki her türlü soru ve sorunlarınızı beklerim ST BY (((CaNLı_CeNaZe))) | |
|
| |
unddu Admin
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 31 Nerden : Kocaeli Lakap : (:YwZ:) Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 2:58 pm | |
| arkadaşlar ilk soruyu ben sorayım
canlı_cenaze kardeşim dünyadaki bütün arabalar karşılaştırıldığında hangisinin motor hacmi daha büyüktür
yani dünyadaki en büyük motor hangi arabadadır...
Selametle... | |
|
| |
ShRoUnD
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 31 Lakap : eefsane Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 3:36 pm | |
| Türkiye'de kaç tane motorlu araç vardır _? | |
|
| |
CaNLı_CeNaZe
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 Nerden : DiLoVaSIıIıI Lakap : Koasss Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 3:59 pm | |
| arkadaşlar yanlış anlaşıldı galiba açıklamalarım ben araçların nüfus müdürlüğünü yapmıyorum sadece merak ettiğiniz özellikleri açıklıyorum lütfen genelleme değil sadece bir araca ait özellik sorunuz teşekkürler ST BY (((CaNLı_CeNaZe))) | |
|
| |
unddu Admin
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 31 Nerden : Kocaeli Lakap : (:YwZ:) Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 4:04 pm | |
| - CaNLı_CeNaZe demiş ki:
- arkadaşlar yanlış anlaşıldı galiba açıklamalarım ben araçların nüfus müdürlüğünü yapmıyorum sadece merak ettiğiniz özellikleri açıklıyorum lütfen genelleme değil sadece bir araca ait özellik sorunuz teşekkürler ST BY (((CaNLı_CeNaZe)))
peki o halde Audi Q7 bu aracın bütün donanım özelliklerini sayarmısınız.. selametle | |
|
| |
CaNLı_CeNaZe
| Konu: Geri: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 4:45 pm | |
| DİSTRONİC-KEYLES GO-TELEVİZYON-PANOROMA SUNROOF-ARKA KLİMA VE ARKA KOLTUK ISITMALARI-ARKA MASALAR-ARKA KAPI VE BAGAJ KAPAĞINDA MANUEL PERDELER-MEMORY'Lİ ÖN KOLTUKLAR-KATLANABİLİR AYNALAR-S LİNE İÇ VE S LİNE DIŞ PAKET-AİRMATİC-XENON PLUS- F 1 DİREKSİYONDAN VİTES DEĞİŞTİRME-ELEKTRİKLİ BAGAJ KAPAĞI-ARKA KOYU CAMLAR-KAMERA DESTEKLİ GÖRÜNTÜLÜ PARK SENSÖRÜ-MMI RENKLİ BÜYÜK BİLGİLENDİRME EKRANI-BLUETOOTH TELEFON-ELGAZI-20 INCH S LİNE JANTLAR-3.SIRA KOLTUK-STEPNE-FAR YIKAMA ROBOTU- S LİNE DİREKSİYON. Donanım Seçenekleri Telefon-Bluetooth TV-Navigasyon Alaşım jant Elektrikli camlar Klima Hava yastığı yolcu Sis farı CD çalar Sunroof 4x4 Elektrikli yan aynalar ABS Radyo/kaset Park mesafe kontrol Isıtmalı koltuklar Turbo Elektrikli hafızalı koltuklar Hidrolik direksiyon Merkezi kilit ESP,ASR VE DÜNYANIN EN ÜNLÜ ARAÇ GÜVENLİK ŞİRKETİ (KEYLES-GO)TARAFINDAN ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ALMIŞTIR AYRICA EURO N-CAP TESTİNDEN 5 YILDIZ ALARAKDÜNYANIN ENSAĞLAM SUV ARAÇLARININ ARASINA GİRMİŞTİR
YETERLİYSE SELAMETLE ST BY(((CaNLı_CeNaZe))) | |
|
| |
unddu Admin
| Konu: Geri: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 5:01 pm | |
| peki motor özelliklerini alabilirmiyiz? | |
|
| |
CaNLı_CeNaZe
| Konu: Geri: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 5:21 pm | |
| motor seçenekleri az olduğu için pek fazla bişey diyemiyicem; dizel:3.0 motorlarda 250 beygire kadar güç benzinli 3.5motorlarda ise 370 beygire kadar ulaşabiliriz motor kilidi ve hız sabitleyicisi eşantiyonudur
selametle | |
|
| |
ordinaryus
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 31 Nerden : Kocaeli Lakap : Mami Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ Paz Ağus. 24, 2008 5:35 pm | |
| peki şu ana kadar arabalarda ulaşılabilen en yüksek hız nedir? | |
|
| |
| En-BeĞeNDiĞiNiZ-SUV-ArAç-Ve-ArAçLaR-HaKKıNDaKi-SoRuLaRıNıZ | |
|